U vra në vitin 2017, familjarët e ish-shefit të policisë kërkojnë 1 milion euro dëmshpërblim

Familjarët e Artan Cukut, ish-shefit të Policisë së Vlorës të ekzekutuar pranë banesës së tij, kërkojnë 1 milion euro dëmshpërblim nga Drejtoria e Përgjithshme e Policisë së Shtetit dhe Ministria e Brendshme.