U zbulua para 15 vitesh, në Elbasan rinisin punimet në bazilikën paleokristiane

Publikuar më: 23/6/2022, ora 12:35

U zbulua para 15 vitesh, në Elbasan rinisin punimet në bazilikën paleokristiane

Publikuar më: 23/6/2022, ora 12:35

Instituti i Arkeologjisë, pas më shumë se dy viteve ndërprerje ka rinisur punimet dhe gërmimet në bazilikën paleokristiane në qendër të Elbasanit. Punimet synojnë të mbledhin më shumë informacion për mënyrën se si ka funksionuar bazilika dhe lidhjet e saj me objekte të tjera arkeologjike në zonë.

U zbulua para 15 vitesh, në Elbasan rinisin punimet në bazilikën paleokristiane

Publikuar më: 23/6/2022, ora 12:35

Instituti i Arkeologjisë, pas më shumë se dy viteve ndërprerje ka rinisur punimet dhe gërmimet në bazilikën paleokristiane në qendër të Elbasanit. Punimet synojnë të mbledhin më shumë informacion për mënyrën se si ka funksionuar bazilika dhe lidhjet e saj me objekte të tjera arkeologjike në zonë.