Zombie-t pushtuan qytetin e Santiagos

Publikuar më: 16/10/2022, ora 23:08

Zombie-t pushtuan qytetin e Santiagos

Publikuar më: 16/10/2022, ora 23:08

Zombie-t pushtuan qytetin e Santiagos në Kili këtë fundjavë. Qindra njerëz morën pjesë në paradën vjetore të asaj qe njihet si festa e te vdekurve të pakallur, por që në thelb është një traditë që në fakt ka të bëjë me shpirtrat e atyre që nuk janë më dhe kthehen për të festuar me të gjallët.

Zombie-t pushtuan qytetin e Santiagos

Publikuar më: 16/10/2022, ora 23:08

Zombie-t pushtuan qytetin e Santiagos në Kili këtë fundjavë. Qindra njerëz morën pjesë në paradën vjetore të asaj qe njihet si festa e te vdekurve të pakallur, por që në thelb është një traditë që në fakt ka të bëjë me shpirtrat e atyre që nuk janë më dhe kthehen për të festuar me të gjallët.