Udhëheqësit e vendeve dalin dorë për dore në konferencë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:54

Udhëheqësit e vendeve dalin dorë për dore në konferencë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:54

Presidenti francez, Emmanuel Macron, i rezervoi një pritje mjaft të ngrohtë homologut palestinez, Mahmoud Abbas, në Pallatin Elize. Faktin që biseda mes tyre shkoi mirë e konfirmoi një moment i përjetësuar nga kamerat: Macron dhe Abbas dolën në konferencën për shtyp kapur dorë për dore, pasi folën për sigurinë dhe paqen në Lindjen e Mesme.

Udhëheqësit e vendeve dalin dorë për dore në konferencë

Publikuar më: 20/7/2022, ora 14:54

Presidenti francez, Emmanuel Macron, i rezervoi një pritje mjaft të ngrohtë homologut palestinez, Mahmoud Abbas, në Pallatin Elize. Faktin që biseda mes tyre shkoi mirë e konfirmoi një moment i përjetësuar nga kamerat: Macron dhe Abbas dolën në konferencën për shtyp kapur dorë për dore, pasi folën për sigurinë dhe paqen në Lindjen e Mesme.