Udhëtimet në BE: Jo kufizime shtesë për të vaksinuarit dhe të shëruarit

Komisioni Europian rekomandon heqjen e të gjitha kufizimeve në udhëtime për personat e vaksinuar plotësisht dhe që janë shëruar nga koronavirusi. Fëmijët deri në 6 vjeç nuk duhet t’i nënshtrohen testimeve, sipas KE.