Udhëtimi i A2 në Siri, në kërkim të fëmijëve dhe grave shqiptare të ISIS

Publikuar më: 21/11/2019, ora 22:34

Udhëtimi i A2 në Siri, në kërkim të fëmijëve dhe grave shqiptare të ISIS

Publikuar më: 21/11/2019, ora 22:34

Historitë që do tregojmë në këtë reportazh janë histori fëmijësh, fëmijë që marrëzia e prindërve të tyre u ka prishur ëndrrat, u ka vjedhur fëmijërinë, i ka vrarë të ardhmen. A2 ishte në zemër të kampit të Al Hawl, ku mes mijëra fëmijëve dhe grave arriti të shquajë, të takojë e bisedojë me shqiptarët. Shqiptarë që flasin shqip, e që kërkojnë që e ardhmja e tyre të mos mbesë e burgosur brenda rrethimit të atij kampi.

Udhëtimi i A2 në Siri, në kërkim të fëmijëve dhe grave shqiptare të ISIS

Publikuar më: 21/11/2019, ora 22:34

Historitë që do tregojmë në këtë reportazh janë histori fëmijësh, fëmijë që marrëzia e prindërve të tyre u ka prishur ëndrrat, u ka vjedhur fëmijërinë, i ka vrarë të ardhmen. A2 ishte në zemër të kampit të Al Hawl, ku mes mijëra fëmijëve dhe grave arriti të shquajë, të takojë e bisedojë me shqiptarët. Shqiptarë që flasin shqip, e që kërkojnë që e ardhmja e tyre të mos mbesë e burgosur brenda rrethimit të atij kampi.