“Udhëtimi i Babagjyshit në qytetin e 1001 dritareve”

Persida Asllani e ftuar në Dita Jonë për të folur për këtë libër të ri për fëmijë dhe për letrat e vërteta të fëmijëve, mbi të cilat tregimet janë bazuar.