Udhëtimi i fundit, arkivoli i mbretëreshës në Pallatin Edinburgh, skocezët në lot

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:58

Udhëtimi i fundit, arkivoli i mbretëreshës në Pallatin Edinburgh, skocezët në lot

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:58

Arkëmorti me trupin e mbretëreshës Elizabeta, mbërriti në Pallatin Mbretëror të Edinburgut pas një udhëtimi prej 6 orësh nga kështjella e Balmoral. Skocezët përshëndetën me lot dhe respekt monarken aq të dashur, e cila do të qëndrojë për homazhe në katedralen e Edinburgut, deri të martën.

Udhëtimi i fundit, arkivoli i mbretëreshës në Pallatin Edinburgh, skocezët në lot

Publikuar më: 12/9/2022, ora 13:58

Arkëmorti me trupin e mbretëreshës Elizabeta, mbërriti në Pallatin Mbretëror të Edinburgut pas një udhëtimi prej 6 orësh nga kështjella e Balmoral. Skocezët përshëndetën me lot dhe respekt monarken aq të dashur, e cila do të qëndrojë për homazhe në katedralen e Edinburgut, deri të martën.