Uji kthehet në “gjak”, misteri i liqenit 50 mijë vjeçar

Liqeni “Lonar” lindi rreth 50 mijë vite më parë, kur një meteor goditi tokën. Por, kohëve të fundit, uji i tij ka ndryshuar ngjyrë dhe është bërë i kuq.