Ukraina dhe Rusia arrijnë ujdi për “bukën e botës”

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:47

Ukraina dhe Rusia arrijnë ujdi për “bukën e botës”

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:47

Ukraina dhe Rusia arrijnë një marrëveshje të rëndësishme për mbarë botën për rikthimin e eksporteve të grurit përmes Detit të Zi. Këtë e konfirmoi Turqia, që ka udhëhequr prej muajsh negociatat e vështira mes palëve.

Ukraina dhe Rusia arrijnë ujdi për “bukën e botës”

Publikuar më: 22/7/2022, ora 10:47

Ukraina dhe Rusia arrijnë një marrëveshje të rëndësishme për mbarë botën për rikthimin e eksporteve të grurit përmes Detit të Zi. Këtë e konfirmoi Turqia, që ka udhëhequr prej muajsh negociatat e vështira mes palëve.