Ukraina në javën e Europës, ekspozohen punime, lufta në sytë e fëmijëve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:29

Ukraina në javën e Europës, ekspozohen punime, lufta në sytë e fëmijëve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:29

Shkodra ka mirëpritur javën e Europës në panairin që njeh vizitorët me traditën, kulturën dhe punime karakteristike të vendeve përkatëse. Mes tendave që përfaqësonin shtete të ndryshme të Europës, ishte edhe ajo e Ukrainës, e përfaqësuar nga ambasada e Ukrainës në Tiranë.

Ukraina në javën e Europës, ekspozohen punime, lufta në sytë e fëmijëve

Publikuar më: 4/5/2022, ora 13:29

Shkodra ka mirëpritur javën e Europës në panairin që njeh vizitorët me traditën, kulturën dhe punime karakteristike të vendeve përkatëse. Mes tendave që përfaqësonin shtete të ndryshme të Europës, ishte edhe ajo e Ukrainës, e përfaqësuar nga ambasada e Ukrainës në Tiranë.