Ukraina në kundërsulm, thyen mbrojtjen ruse në Kherson, bombardime në Zaporizhia

Publikuar më: 30/8/2022, ora 13:05

Ukraina në kundërsulm, thyen mbrojtjen ruse në Kherson, bombardime në Zaporizhia

Publikuar më: 30/8/2022, ora 13:05

Ukraina kundërsulmon në qytetin e pushtuar të Kherson, dhe pretendon të ketë thyer mbrojtjen ruse në disa pjesë të frontit të luftës. Presidenti Zelenski paralajmëron pushtuesit të ikin nëse duan të mbijetojnë, ndërsa në sulme të reja u raportuan pranë centralit të Zaporizhias.

Ukraina në kundërsulm, thyen mbrojtjen ruse në Kherson, bombardime në Zaporizhia

Publikuar më: 30/8/2022, ora 13:05

Ukraina kundërsulmon në qytetin e pushtuar të Kherson, dhe pretendon të ketë thyer mbrojtjen ruse në disa pjesë të frontit të luftës. Presidenti Zelenski paralajmëron pushtuesit të ikin nëse duan të mbijetojnë, ndërsa në sulme të reja u raportuan pranë centralit të Zaporizhias.