Ukraina në luftë, por çmimet nuk rriten

Publikuar më: 6/3/2022, ora 13:47

Ukraina në luftë, por çmimet nuk rriten

Publikuar më: 6/3/2022, ora 13:47

Edhe pse në mes të luftës dhe “lumit” të madh të ikjes nga qytetet ku rrezikohet, duket se në Ukrainë nuk ka abuzime me çmimet e ushqimeve. Një vëzhgim i gazetarit të A2 CNN, Jul Kasapi, u vu re se kishte një solidaritet të madh të tregtarëve për të mos abuzuar me rritje çmimesh, ndërkohë që edhe qeveria ka bërë thirrje pikërisht për këtë çështje, që të mos abuzohet në këtë kohë.

Ukraina në luftë, por çmimet nuk rriten

Publikuar më: 6/3/2022, ora 13:47

Edhe pse në mes të luftës dhe “lumit” të madh të ikjes nga qytetet ku rrezikohet, duket se në Ukrainë nuk ka abuzime me çmimet e ushqimeve. Një vëzhgim i gazetarit të A2 CNN, Jul Kasapi, u vu re se kishte një solidaritet të madh të tregtarëve për të mos abuzuar me rritje çmimesh, ndërkohë që edhe qeveria ka bërë thirrje pikërisht për këtë çështje, që të mos abuzohet në këtë kohë.