Ukraina në muajin e 6 të luftës, mes shpërthimeve dhe marrëveshjes për grurin

Publikuar më: 30/7/2022, ora 21:32

Ukraina në muajin e 6 të luftës, mes shpërthimeve dhe marrëveshjes për grurin

Publikuar më: 30/7/2022, ora 21:32

Tre raketa ruse S-300 ruse goditën ndërtesën e shkollës profesionale në qendër të qytetit ne Kharkiv në Ukrainë.

Ukraina në muajin e 6 të luftës, mes shpërthimeve dhe marrëveshjes për grurin

Publikuar më: 30/7/2022, ora 21:32

Tre raketa ruse S-300 ruse goditën ndërtesën e shkollës profesionale në qendër të qytetit ne Kharkiv në Ukrainë.