Ukraina po mendon t’i ndryshojë emrin fqinjit agresiv, Moskovia dhe jo Rusia!

Publikuar më: 11/3/2023, ora 17:54

Ukraina po mendon t’i ndryshojë emrin fqinjit agresiv, Moskovia dhe jo Rusia!

Publikuar më: 11/3/2023, ora 17:54

Presidenti Volodymyr Zelenski po mendon të ndryshojë emrin e Rusisë, në Moskovia, pas një peticioni online që pretendon se ky është emri historik i vendit. Nuk ka vonuar reagimi i Kremlinit, që e cilësoi këtë një tjetër provë për fushatën antiruse në Ukrainë.

Ukraina po mendon t’i ndryshojë emrin fqinjit agresiv, Moskovia dhe jo Rusia!

Publikuar më: 11/3/2023, ora 17:54

Presidenti Volodymyr Zelenski po mendon të ndryshojë emrin e Rusisë, në Moskovia, pas një peticioni online që pretendon se ky është emri historik i vendit. Nuk ka vonuar reagimi i Kremlinit, që e cilësoi këtë një tjetër provë për fushatën antiruse në Ukrainë.