Ukraina rivendosi aty flamurin, Rusia sulmon ishullin e Gjarpërinjve

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:14

Ukraina rivendosi aty flamurin, Rusia sulmon ishullin e Gjarpërinjve

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:14

Rusia sulmoi ishullin e Gjarpërinjve në Ukrainë, disa ditë pas tërheqjes së vullnetshme, siç pohoi “për t’i lënë rrugën e lirë kalimit të anijeve me mallra në Detin e Zi”. Moska njoftoi se bombardimet shkaktuan dëme të konsiderueshme. Sakaq luftime të ashpra janë raportuar dhe në zona të ndryshme në jug dhe lindje të Ukrainës. Forcat ruse bombarduan shënjestra në Donbas, Mikolaiv, Kerson dhe Odesa.

Ukraina rivendosi aty flamurin, Rusia sulmon ishullin e Gjarpërinjve

Publikuar më: 7/7/2022, ora 15:14

Rusia sulmoi ishullin e Gjarpërinjve në Ukrainë, disa ditë pas tërheqjes së vullnetshme, siç pohoi “për t’i lënë rrugën e lirë kalimit të anijeve me mallra në Detin e Zi”. Moska njoftoi se bombardimet shkaktuan dëme të konsiderueshme. Sakaq luftime të ashpra janë raportuar dhe në zona të ndryshme në jug dhe lindje të Ukrainës. Forcat ruse bombarduan shënjestra në Donbas, Mikolaiv, Kerson dhe Odesa.