“Ukraina s’fiton dot, as me armët e SHBA”, Orban: Me Trump dhe Merkel, kjo luftë nuk do të niste kurrë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:22

“Ukraina s’fiton dot, as me armët e SHBA”, Orban: Me Trump dhe Merkel, kjo luftë nuk do të niste kurrë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:22

Kryeministri hungarez pretendon se lufta Rusi-Ukrainë mund të ishte shmangur, nëse bota do kishte pak më shumë fat. “Nëse Donald Trump do të kishte qenë president i Shteteve të Bashkuara dhe Angela Merkel kancelare e Gjermanisë, kjo luftë nuk do të niste kurrë. Por ne nuk patëm fat, prandaj jemi në këtë luftë”, u shpreh Orban.

“Ukraina s’fiton dot, as me armët e SHBA”, Orban: Me Trump dhe Merkel, kjo luftë nuk do të niste kurrë

Publikuar më: 23/7/2022, ora 17:22

Kryeministri hungarez pretendon se lufta Rusi-Ukrainë mund të ishte shmangur, nëse bota do kishte pak më shumë fat. “Nëse Donald Trump do të kishte qenë president i Shteteve të Bashkuara dhe Angela Merkel kancelare e Gjermanisë, kjo luftë nuk do të niste kurrë. Por ne nuk patëm fat, prandaj jemi në këtë luftë”, u shpreh Orban.