Ukraina spraps rusët, Moska hakmerret me sulme raketore, Kharkiv e Donetsk pa energji

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:38

Ukraina spraps rusët, Moska hakmerret me sulme raketore, Kharkiv e Donetsk pa energji

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:38

Ukraina akuzon rusinë se ka sulmuar me raketa rrjetin elektrik në Harkiv dhe Donjetks, në shenjë hakmarrje për avancimin e konsiderueshëm të ushtrisë së Kievit. Miliona njerëz mbetën pa energji dhe ujë pas sulmeve raketore të Moskës. Trupat e Kievit sakaq, kanë trefishuar fitoret territorial në 48 orë.

Ukraina spraps rusët, Moska hakmerret me sulme raketore, Kharkiv e Donetsk pa energji

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:38

Ukraina akuzon rusinë se ka sulmuar me raketa rrjetin elektrik në Harkiv dhe Donjetks, në shenjë hakmarrje për avancimin e konsiderueshëm të ushtrisë së Kievit. Miliona njerëz mbetën pa energji dhe ujë pas sulmeve raketore të Moskës. Trupat e Kievit sakaq, kanë trefishuar fitoret territorial në 48 orë.