Ukraina zhytet në errësirë, Rusia hodhi mbi 70 raketa, Zelenski: OKB të ndalë terrorizmin

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:23

Ukraina zhytet në errësirë, Rusia hodhi mbi 70 raketa, Zelenski: OKB të ndalë terrorizmin

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:23

Sulmet ruse ndaj infrastrukturës kritike në Ukrainë kanë zhytur në errësire Kievin dhe qytete të tjera. Banorët po përpiqen të gjejnë mënyra për ti mbijetuar dimrit, ndërsa OBSH paralajmëron për katastrofë humanitar. Zelenski tha se Rusia kishte lëshuar mbi 70 raketa të mërkurën dhe i kërkoi OKB të ndalë terrorizmin.

Ukraina zhytet në errësirë, Rusia hodhi mbi 70 raketa, Zelenski: OKB të ndalë terrorizmin

Publikuar më: 24/11/2022, ora 15:23

Sulmet ruse ndaj infrastrukturës kritike në Ukrainë kanë zhytur në errësire Kievin dhe qytete të tjera. Banorët po përpiqen të gjejnë mënyra për ti mbijetuar dimrit, ndërsa OBSH paralajmëron për katastrofë humanitar. Zelenski tha se Rusia kishte lëshuar mbi 70 raketa të mërkurën dhe i kërkoi OKB të ndalë terrorizmin.