Ulen çmimet e ushqimeve, FAO: Ndikoi zhbllokimi i eksporteve të drithërave në Ukrainë

Publikuar më: 6/8/2022, ora 13:53

Ulen çmimet e ushqimeve, FAO: Ndikoi zhbllokimi i eksporteve të drithërave në Ukrainë

Publikuar më: 6/8/2022, ora 13:53

Çmimet globale të ushqimeve kanë pësuar rënie të konsiderueshme sipas Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë, FAO. Indeksi mujor që vlerëson çmimet e ushqimeve të shportës ra me 8.6 përqind në korrik, kryesisht falë marrëveshjes për zhbllokimin e eksporteve në Ukrainë.

Ulen çmimet e ushqimeve, FAO: Ndikoi zhbllokimi i eksporteve të drithërave në Ukrainë

Publikuar më: 6/8/2022, ora 13:53

Çmimet globale të ushqimeve kanë pësuar rënie të konsiderueshme sipas Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë, FAO. Indeksi mujor që vlerëson çmimet e ushqimeve të shportës ra me 8.6 përqind në korrik, kryesisht falë marrëveshjes për zhbllokimin e eksporteve në Ukrainë.