Ulet frika nga koronavirusi. Parqet dezinfektohen në fundjavë, qytetarët shijojnë “lirinë”

Higjiena personale është në dorë të individit, ndërsa strukturat shtetërore minimizojnë disi rrezikun. Dezinfektimi tek Liqeni i Farkës u bë të premten nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit pranë Bashkisë së Tiranës, siç ndodh thuajse çdo ditë pas orës 17.30, kur edhe fluksi i lëvizjeve bie.