Ulet tensioni në veri të Kosovës, A2 raporton momentin e rihapjes së pikave kufitare

Publikuar më: 1/8/2022, ora 20:27

Ulet tensioni në veri të Kosovës, A2 raporton momentin e rihapjes së pikave kufitare

Publikuar më: 1/8/2022, ora 20:27

Pas orësh të zgjatura tensionesh ka marrë fund dhe bllokimi i pikave kufitare në veri të Kosovës. Gazetari i A2 CNN Julian Kasapi raporton nga pika kufitare e Jarinjës, pikërisht në momentin kur situata normalizohet dhe fillon të zhbllokohet radha e mjetet në pritje.

Ulet tensioni në veri të Kosovës, A2 raporton momentin e rihapjes së pikave kufitare

Publikuar më: 1/8/2022, ora 20:27

Pas orësh të zgjatura tensionesh ka marrë fund dhe bllokimi i pikave kufitare në veri të Kosovës. Gazetari i A2 CNN Julian Kasapi raporton nga pika kufitare e Jarinjës, pikërisht në momentin kur situata normalizohet dhe fillon të zhbllokohet radha e mjetet në pritje.