Ulja e numrit të nxënësve, mësuesit të trembur në Korçë, në Vlorë “rritet cilësia e mësimdhënies”

Publikuar më: 11/9/2023, ora 17:40

Ulja e numrit të nxënësve, mësuesit të trembur në Korçë, në Vlorë “rritet cilësia e mësimdhënies”

Publikuar më: 11/9/2023, ora 17:40

Shkolla dhe klasa të para më pak se vitin e kaluar mësimor dhe natyrisht edhe më pak nxënës. Kjo është situata në ditën e parë të vitit të ri mësimor në qarkun e Korçës.

Ulja e numrit të nxënësve, mësuesit të trembur në Korçë, në Vlorë “rritet cilësia e mësimdhënies”

Publikuar më: 11/9/2023, ora 17:40

Shkolla dhe klasa të para më pak se vitin e kaluar mësimor dhe natyrisht edhe më pak nxënës. Kjo është situata në ditën e parë të vitit të ri mësimor në qarkun e Korçës.