Uljet nxisin mashtrimin në internet, mijëra faqe me produkte të falsifikuara “peshkojnë” blerësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:40

Uljet nxisin mashtrimin në internet, mijëra faqe me produkte të falsifikuara “peshkojnë” blerësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:40

Kujdes kur bëni blerje online, pasi malli që merrni nuk është gjithmonë ai që duket. Kjo vlen veçanërisht tani me sezonin e uljeve, që nisi me “Të premten e zezë”, dhe vijon deri me festen e vitit te Ri. Kjo është edhe koha kur lulëzojnë edhe mashtrimet me blerjet në internet.

Uljet nxisin mashtrimin në internet, mijëra faqe me produkte të falsifikuara “peshkojnë” blerësit

Publikuar më: 30/11/2022, ora 15:40

Kujdes kur bëni blerje online, pasi malli që merrni nuk është gjithmonë ai që duket. Kjo vlen veçanërisht tani me sezonin e uljeve, që nisi me “Të premten e zezë”, dhe vijon deri me festen e vitit te Ri. Kjo është edhe koha kur lulëzojnë edhe mashtrimet me blerjet në internet.