Ultrasit pushtojnë stadiumin, ndërpritet ndeshja

Publikuar më: 18/12/2021, ora 15:15

Ultrasit pushtojnë stadiumin, ndërpritet ndeshja

Publikuar më: 18/12/2021, ora 15:15

Në ndeshjen Paris FC dhe Olympique Lyonnais të Kupës së Francës, situata ka dalë jashtë kontrollit pasi një pjesë e mirë e tifozëve hynë në fushë duke shkaktuar një sherr masiv.

Ultrasit pushtojnë stadiumin, ndërpritet ndeshja

Publikuar më: 18/12/2021, ora 15:15

Në ndeshjen Paris FC dhe Olympique Lyonnais të Kupës së Francës, situata ka dalë jashtë kontrollit pasi një pjesë e mirë e tifozëve hynë në fushë duke shkaktuar një sherr masiv.