Unifikohet agjenda e demokratëve, tre komisione hetimore, rritje e pensioneve dhe ndihmës ekonomike

Publikuar më: 13/9/2023, ora 19:22

Unifikohet agjenda e demokratëve, tre komisione hetimore, rritje e pensioneve dhe ndihmës ekonomike

Publikuar më: 13/9/2023, ora 19:22

Takimi i dytë mes deputetëve të opozitës që mbështesin Sali Berishën dhe Gazment Bardhin rezultoi më i tkurrur në numra, pasi këtë herë ishin vetëm 32 të pranishëm, por prodhoi më shumë rezultate se tryeza e parë e pajtimit që u mbajt një javë më parë.

Unifikohet agjenda e demokratëve, tre komisione hetimore, rritje e pensioneve dhe ndihmës ekonomike

Publikuar më: 13/9/2023, ora 19:22

Takimi i dytë mes deputetëve të opozitës që mbështesin Sali Berishën dhe Gazment Bardhin rezultoi më i tkurrur në numra, pasi këtë herë ishin vetëm 32 të pranishëm, por prodhoi më shumë rezultate se tryeza e parë e pajtimit që u mbajt një javë më parë.