Universitetet me mësim online, Bregu: Vendimi ishte i befasishëm

“Teknologjia e lajmit”, nga profesori i gazetarisë Zylyftar Bregu, kërkon të sjellë në vëmendje pikat kyçe të të qenit një gazetar i mirë, duke iu drejtuar audiencës së gazetarëve të rinj, por edhe të vjetër. Të bërit lajm dhe të qenit i vërtetë në kohë digjitalizimi, mbetet një sfidë, por megjithatë prof. Bregu tregon në librin e tij, se si mund të menaxhohet kjo situatë nga gazetarët sot. Bregu ishte i ftuar në Dita Jonë.