Universiteti i Korçës, më shumë studentë, por matematika pezullohet

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:34

Universiteti i Korçës, më shumë studentë, por matematika pezullohet

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:34

Ndërkohë programet e matematikës dhe gjuhës frënge rrezikojnë të pezullohen për vitin akademik 2022-2023 në universitetin e Korçës "Fan Noli". Kjo pasi në përfundim të fazës së parë të regjistrimeve këto programe nuk kanë zyrtarizuar asnjë student të ri.

Universiteti i Korçës, më shumë studentë, por matematika pezullohet

Publikuar më: 21/9/2022, ora 15:34

Ndërkohë programet e matematikës dhe gjuhës frënge rrezikojnë të pezullohen për vitin akademik 2022-2023 në universitetin e Korçës "Fan Noli". Kjo pasi në përfundim të fazës së parë të regjistrimeve këto programe nuk kanë zyrtarizuar asnjë student të ri.