Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë”, rëndësia e temës rreth ndërmarrjeve të qëndrueshme

Nga A2 CNN
12 Shtator 2023, 09:08 | Aktualitet

Universiteti Katolik “Zoja e Këshillit të Mirë” do të fillojë master-in e ri të shkencave në "Management for Global and Sustainable Business", i cili është në përputhje me tendencat aktuale në ekonominë globale. Ky master ka një kohëzgjatje prej 2 vitesh akademike dhe të diplomuarit do të aftësohen në një karrierë sipërmarrëse ndërkombëtare, me një ndikim të rëndësishëm në një sërë sektorësh, duke filluar nga ai industriali, por edhe në organizata jofitimprurëse.

Do të informohesh i pari?
Shkarko aplikacionin tonë:
Android ~ iOS

A2 CNN Livestream

Edicioni informativ nga Suela Demiri