Uragani “Dorian” kërcënon Floridën, Trump: Bëni kujdes, është një përbindësh – A2

Uragani “Dorian” kërcënon Floridën, Trump: Bëni kujdes, është një përbindësh

Gjendja e emergjencës është shpallur në shtetin e Floridës dhe autoritetet po u bëjnë thirrje banorëve të grumbullojnë rezerva të mjaftueshme ushtrimore për 1 javë, ndërsa uragani “Dorian” fiton fuqi dhe pritet të godasë vendin të hënën si stuhi e kategorisë së 4-t.