Uragani Ian gjunjëzon Floridan, mbi 2 milionë njerëz pa energji, erëra shkatërruese e përmbytje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:05

Uragani Ian gjunjëzon Floridan, mbi 2 milionë njerëz pa energji, erëra shkatërruese e përmbytje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:05

Mbi 2 milionë njerëz kanë mbetur pa energji elektrike në Florida, si pasojë e uraganit Ian, që solli erëra shkatërruese dhe përmbytje katastrofike. Ai preku tokën si stuhi e kategorisë së 4, me erëra deri në 240 km në orë duke rrëzuar pemë e shkulur çati, e duke zhytur në ujë lagje të tëra.

Uragani Ian gjunjëzon Floridan, mbi 2 milionë njerëz pa energji, erëra shkatërruese e përmbytje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 12:05

Mbi 2 milionë njerëz kanë mbetur pa energji elektrike në Florida, si pasojë e uraganit Ian, që solli erëra shkatërruese dhe përmbytje katastrofike. Ai preku tokën si stuhi e kategorisë së 4, me erëra deri në 240 km në orë duke rrëzuar pemë e shkulur çati, e duke zhytur në ujë lagje të tëra.