Urgjenca me shërbim të përforcuar për finalen në Tiranë. Tifozët, të ndarë dhe në spitale

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:41

Urgjenca me shërbim të përforcuar për finalen në Tiranë. Tifozët, të ndarë dhe në spitale

Publikuar më: 18/5/2022, ora 16:41

Urgjenca Kombëtare përforcon shërbimin për ditën e finales së Conference League.