Uria dhe puna në moshë minorene, efektet e pandemisë tek fëmijët dhuna në familje

Save the Children ka publikuar një raport për pasojat e pandemisë tek fëmijët në botë, 6 muaj pas nisjes së emergjencës shëndetësore.

Të dhënat nuk janë aspak të mira. Mbyllja e shkolla ka sjellë pasoja tepër të rënda: uri, dhunë në familje, punë në moshë minorene dhe shkatërrim të një të ardhmeje të ndërtuar përgjatë viteve.