Urimi i Yuri Kim: Bëmë përparim historik në demokraci, por kemi ende shumë punë

Publikuar më: 31/12/2021, ora 14:18

Urimi i Yuri Kim: Bëmë përparim historik në demokraci, por kemi ende shumë punë

Publikuar më: 31/12/2021, ora 14:18

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim zgjodhi një video-mesazh për të uruar shqiptarët për vitin e ri 2022. Diplomatja amerikane renditi disa nga ngjarjet kryesore që shënuan vitin 2021 në bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara, duke u fokusuar te reforma në drejtësi.

Urimi i Yuri Kim: Bëmë përparim historik në demokraci, por kemi ende shumë punë

Publikuar më: 31/12/2021, ora 14:18

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim zgjodhi një video-mesazh për të uruar shqiptarët për vitin e ri 2022. Diplomatja amerikane renditi disa nga ngjarjet kryesore që shënuan vitin 2021 në bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Shteteve të Bashkuara, duke u fokusuar te reforma në drejtësi.