Ushqimet e ndaluara në shkolla, sa e kuptojnë prindërit listën?

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:42

Ushqimet e ndaluara në shkolla, sa e kuptojnë prindërit listën?

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:42

Disa ushqime, të cilësuara si të pashëndetshme për shëndetin e fëmijëve nuk do të lejohen të tregtohen më në ambientet brenda apo pranë shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të Shqipërisë. Rregullorja e hartuar nga Ministria e Arsimit në bashkëpunimin me Ministrinë e Shëndetësisë, përfshin një listë me produktet “e ndaluara” dhe ato të lejuara. Por sa i kuptojnë prindërit këtë listë?

Ushqimet e ndaluara në shkolla, sa e kuptojnë prindërit listën?

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:42

Disa ushqime, të cilësuara si të pashëndetshme për shëndetin e fëmijëve nuk do të lejohen të tregtohen më në ambientet brenda apo pranë shkollave 9-vjeçare dhe gjimnazeve të Shqipërisë. Rregullorja e hartuar nga Ministria e Arsimit në bashkëpunimin me Ministrinë e Shëndetësisë, përfshin një listë me produktet “e ndaluara” dhe ato të lejuara. Por sa i kuptojnë prindërit këtë listë?