Ushqimet e ndaluara për fëmijët, Haxhiu: Ishte e domosdoshme, obeziteti ka rritje nga viti në vit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Ushqimet e ndaluara për fëmijët, Haxhiu: Ishte e domosdoshme, obeziteti ka rritje nga viti në vit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Përfaqësuesja e Institutit të Shëndetit Publik, Jonida Haxhiu, tha në emisionin Debat, nga Alba Alishani, se lista e ushqimeve të lejuara dhe të ndaluara për fëmijët në shkollat shqiptare ishte një domosdoshmëri. Kjo, sepse nga viti në vit, në vendin tonë është vënë re një rritje e numrit të obezitetit te fëmijët.

Ushqimet e ndaluara për fëmijët, Haxhiu: Ishte e domosdoshme, obeziteti ka rritje nga viti në vit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:23

Përfaqësuesja e Institutit të Shëndetit Publik, Jonida Haxhiu, tha në emisionin Debat, nga Alba Alishani, se lista e ushqimeve të lejuara dhe të ndaluara për fëmijët në shkollat shqiptare ishte një domosdoshmëri. Kjo, sepse nga viti në vit, në vendin tonë është vënë re një rritje e numrit të obezitetit te fëmijët.