Ushqimet e ndaluara për fëmijët në shkolla, Bombaj: “Luftën” e kemi me prindërit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:52

Ushqimet e ndaluara për fëmijët në shkolla, Bombaj: “Luftën” e kemi me prindërit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:52

Nutricionistja Blerina Bombaj përgëzoi nismën e institucioneve për të kufizuar përdorimin e një kategorie ushqimesh në shkollat shqiptare dhe u bëri thirrje personave përgjegjës për zbatimin e saj që të punojnë me prindërit e fëmijëve në mënyrë që kjo nismë të ketë sukses.

Ushqimet e ndaluara për fëmijët në shkolla, Bombaj: “Luftën” e kemi me prindërit

Përditësuar më: 11/11/2021, ora 20:52

Nutricionistja Blerina Bombaj përgëzoi nismën e institucioneve për të kufizuar përdorimin e një kategorie ushqimesh në shkollat shqiptare dhe u bëri thirrje personave përgjegjës për zbatimin e saj që të punojnë me prindërit e fëmijëve në mënyrë që kjo nismë të ketë sukses.