Ushqimet e verës, çfarë nuk duhet të mungojë në tavolinat tona

Publikuar më: 23/6/2022, ora 09:30

Ushqimet e verës, çfarë nuk duhet të mungojë në tavolinat tona

Publikuar më: 23/6/2022, ora 09:30

Ekspertja e ushqimit Mirela Andoni flet për recetat dhe përbërësit që këshillohen gjatë stinës së nxehtë.