Ushqyerja e fëmijëve, fastfood-in nga shkolla e ndan vetëm muri me kangjella

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:15

Ushqyerja e fëmijëve, fastfood-in nga shkolla e ndan vetëm muri me kangjella

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:15

Vetëm disa kangjella nga ku mund të fusësh lehtësish dorën, kaq është distanca mes një oborri shkolle dhe një fast food-i. Pas çdo pushimi, fëmijët rreshtohen me para në duar për të blerë ushqime të gatshme.

Ushqyerja e fëmijëve, fastfood-in nga shkolla e ndan vetëm muri me kangjella

Publikuar më: 11/11/2021, ora 20:15

Vetëm disa kangjella nga ku mund të fusësh lehtësish dorën, kaq është distanca mes një oborri shkolle dhe një fast food-i. Pas çdo pushimi, fëmijët rreshtohen me para në duar për të blerë ushqime të gatshme.