Ushtria amerikane publikon pamjet: Si na e dëmtoi dronin avioni ushtarak rus

Publikuar më: 16/3/2023, ora 11:53

Ushtria amerikane publikon pamjet: Si na e dëmtoi dronin avioni ushtarak rus

Publikuar më: 16/3/2023, ora 11:53

Komanda Evropiane e Ushtrisë Amerikane ka publikuar të martën pamje nga “takimi” i dronit amerikan me një avion luftarak rus mbi Detin e Zi. Videoja e cila është deklasifikuar së fundmi, sipas Pentagonit zgjat 30-40 minuta dhe shfaq momente kritike të takimit mes dy mjeteve fluturuese.

Ushtria amerikane publikon pamjet: Si na e dëmtoi dronin avioni ushtarak rus

Publikuar më: 16/3/2023, ora 11:53

Komanda Evropiane e Ushtrisë Amerikane ka publikuar të martën pamje nga “takimi” i dronit amerikan me një avion luftarak rus mbi Detin e Zi. Videoja e cila është deklasifikuar së fundmi, sipas Pentagonit zgjat 30-40 minuta dhe shfaq momente kritike të takimit mes dy mjeteve fluturuese.