Ushtria e Kosovës në stërvitjen e NATO-s në Kroaci

Ushtria e Kosovës do të marshojë përkrah vendeve anëtare të NATO në stërvitjen ushtarake “Immediate Response 19” javën e parë të qershorit. Një togë këmbësorie e forcave ushtarake kosovare ka mbërritur në Kroaci, ku zhvillohet kjo stërvitje, me ftesë të vendeve anëtare të Aleancës dhe të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.