Uzina e Ballshit, ekspertët: Të ndiqen procedurat e falimentit

Ekspertët fiskalë janë të mendimit se zgjidhja e problemit të ARMO-s dhe rafinerisë së Ballshit mund të vijë vetëm me nisjen e procedurave të falimentit për kompaninë, që tashmë prej vitesh rezulton me humbje dhe miliona euro detyrime.