“Vafsh në djall”, pas “dasmës” së munguar me BE, Krasniqi: Deklarata e Ramës shqetësoi kancelaritë kryesore

Publikuar më: 16/7/2021, ora 13:46

“Vafsh në djall”, pas “dasmës” së munguar me BE, Krasniqi: Deklarata e Ramës shqetësoi kancelaritë kryesore

Publikuar më: 16/7/2021, ora 13:46

Për politologët dhe ekspertët e komunikimit, kryeministri Rama u shpreh me gjuhë anti-europiane në samitin e organizuar nga ish-kryeministri grek Gerog Papandreu ne Athinë, kur ndër të tjera, ju drejtua Brukselit “vafshi në djall”, në kuadër të ankesave të vendeve të Ballkanit Perëndimor për mungesën e vendimeve të BE në raport me vendet e Ballkanit Perëndimor.

“Vafsh në djall”, pas “dasmës” së munguar me BE, Krasniqi: Deklarata e Ramës shqetësoi kancelaritë kryesore

Publikuar më: 16/7/2021, ora 13:46

Për politologët dhe ekspertët e komunikimit, kryeministri Rama u shpreh me gjuhë anti-europiane në samitin e organizuar nga ish-kryeministri grek Gerog Papandreu ne Athinë, kur ndër të tjera, ju drejtua Brukselit “vafshi në djall”, në kuadër të ankesave të vendeve të Ballkanit Perëndimor për mungesën e vendimeve të BE në raport me vendet e Ballkanit Perëndimor.