“Vajza afgane” në Tiranë, Steve McCurry ekspozohet ne Tiranë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:01

“Vajza afgane” në Tiranë, Steve McCurry ekspozohet ne Tiranë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:01

Eridiana Çano, drejtoreshë e Agjencisë për Dialog dhe Bashkëqeverisje tregon për ekspozitën shqiptare në Qendrën COD të fotografit të njohur amerikan, autor i disa prej fotografike më ikonike të dekadave të fundit.

“Vajza afgane” në Tiranë, Steve McCurry ekspozohet ne Tiranë

Publikuar më: 7/6/2022, ora 10:01

Eridiana Çano, drejtoreshë e Agjencisë për Dialog dhe Bashkëqeverisje tregon për ekspozitën shqiptare në Qendrën COD të fotografit të njohur amerikan, autor i disa prej fotografike më ikonike të dekadave të fundit.