Vaksina anti-covid, 5 mijë mjekë dhe infermierë të parët, nuk është me detyrim

5 mijë mjekë dhe infermierë që punojnë në spitalet Covid në Tiranë dhe rrethe, do të jenë të parët që do të kryejnë vaksinimin kundër Covid-19.

Injeksionet do të kryhen sipas një protokolli të caktuar në ambientet e stadiumit Arena Kombëtare. Punonjësit e shëndetit publik po përgatisin infrastrukturën e nevojshme për fazën e parë të vaksinimit që pritet të fillojë në javën e tretë të janarit.