Vaksina AstraZeneca, të mirat dhe “të metat” e vaksinës që vjen në Shqipëri

Nga nisja e pandemisë së Covid-19, filloi edhe lufta për prodhimin e vaksinës që krijon imunitet nga ky virus. Deri më tani, Pfizer dhe Asta Zeneca listohen si konkurrentët që po furnizojnë botën me këtë vaksinë.