Vaksina e AstraZeneca dhe efikasiteti i saj, Alimehmeti: Nuk është produkti më i mirë në treg

Mjeku epidemiolog, Ilir Alimehmeti ishte i ftuar në Dita Jonë ku bëri një përmbledhje të situatës së pandemisë në vendin tonë dhe gjithashtu solli studimet më të fundit nga variantet e reja të virusit që janë bërë nga universitetet britanike.