Vaksina e AstraZeneca, prioritet ende mjekët, më pas moshat e treta dhe të sëmurët kronikë

Brenda muajit shkurt pritet që në Shqipëri të mbërrijnë mbi 180 mijë doza vaksinash, ku rreth 40 mijë janë nga kompania Pfizer, ndërsa pjesa tjetër sipas marrëveshjes me Covax.