Vaksina e Pfizer dhe Biontech, 100% e efektshme tek personat nga 12-15 vjeç

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:57

Vaksina e Pfizer dhe Biontech, 100% e efektshme tek personat nga 12-15 vjeç

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:57

Vaksina e Pfizer dhe Biontech kundër koronavirusit rezultoi 100 përqind e efektshme dhe tolerohet mjaft mirë tek fëmijët e moshës 12 deri në 15 vjec.

Vaksina e Pfizer dhe Biontech, 100% e efektshme tek personat nga 12-15 vjeç

Publikuar më: 31/3/2021, ora 21:57

Vaksina e Pfizer dhe Biontech kundër koronavirusit rezultoi 100 përqind e efektshme dhe tolerohet mjaft mirë tek fëmijët e moshës 12 deri në 15 vjec.