Vaksina e Pfizer merr miratimin zyrtar për t’u përdorur te fëmijët 5-11 vjeç

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:37

Vaksina e Pfizer merr miratimin zyrtar për t’u përdorur te fëmijët 5-11 vjeç

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:37

Autoritetet amerikane kanë miratuar në mënyrë përfundimtare përdorimin e vaksinës së Pfizer për fëmijët nga mosha 5 deri në 11 vjeç. Uashingtoni po synon të nxisë fushatën e vaksinimit në vend dhe këtë vendim të fundit e shikon si një pikë kthese në luftën kundër koronavirusit.

Vaksina e Pfizer merr miratimin zyrtar për t’u përdorur te fëmijët 5-11 vjeç

Publikuar më: 3/11/2021, ora 12:37

Autoritetet amerikane kanë miratuar në mënyrë përfundimtare përdorimin e vaksinës së Pfizer për fëmijët nga mosha 5 deri në 11 vjeç. Uashingtoni po synon të nxisë fushatën e vaksinimit në vend dhe këtë vendim të fundit e shikon si një pikë kthese në luftën kundër koronavirusit.